Spirit of Nature tocht

Denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart wit maar aan de kleur van je hart (Frank Boeijen)

Denk niet zwart wit maar aan de kleur van je hart (Frank Boeijen)

Verlang jij naar een diepere verbinding met de natuur? En tegelijk even “quality time” voor jezelf om te luisteren wat er van binnen nu echt gehoord en gezien wil worden? Juist vanuit een groene en duurzame energie stroom met begrip, verwondering en dankbaarheid voor de natuur, jezelf en anderen in een veilige context?

Tijdens deze Spirit of Nature tocht(en) zijn we steeds in de Haagse natuur en lopen we korte afstanden. Afwisselend met stiltemomenten, geleide meditatie met visualisaties, beweging, zintuig gerichte of creatieve oefeningen. En elke keer is weer anders. Marianne Stahlie is een gecertificeerd Spirit of Nature gids (via Natuurwijs ). Zij kent de natuurgebieden in deze regio heel goed en weet daarnaast de tocht op een natuurlijke en intuïtieve manier begeleiden met haar rust, humor en ook door het delen van haar eigen verdiepende ervaringen is er openheid en veiligheid. Marianne werkt vanuit wederkerigheid met de natuur en wat er is samen. Voel je vrij om op deze wijze je eigen onvergetelijke verbinding en ervaringen met jezelf en de natuur op te doen. Binnen het programma staat ook delen van je opgedane ervaring(en) als mogelijkheid wat herkenning geeft met elkaar en waarbij alles er mag zijn.

Ontroerende momenten, plezier, prachtige en wijze inzichten en een diepe ontspanning zijn daarnaast ook veel genoemde ervaringen tijdens deze tochten.

De volgende Spirit of Nature tochten zijn achtereenvolgend gepland op:
1)zondag 8 december van 14 tot 17 uur met het thema: Ritme.
2)zondag 29 december 14 tot 17 uur met het thema: Oud en Nieuw.
3) zondag 12 januari 8.15 tot 11.15 uur met het thema: Donker en Licht.

Deze tochten zijn allen in combinatie met ondergaande of opkomende zon wat ook voor een gouden uurtje zorgt als het helder is en nog meer ruimte geeft voor extra beleving midden in de natuur.

Deelname is bij minimaal 3 en maximaal 8 personen.
Jouw investering in jezelf is: 27,50 euro p.p. incl BTW als jij je mininmaal 5 dagen tevoren opgeeft.
10 euro Korting: Als je samen komt of je opgeeft voor 2 tochten of meer dan betaal je 22,50 euro p.p. of per keer. (45 euro incl. BTW ineens)
Geef jij je last-minute op dan betaal je 35 euro p.p. incl. BTW
Mocht je het financieel niet zo breed hebben en voel je wel dat je graag mee zou willen dan kun je met Marianne overleggen wat wel mogelijk zou zijn.

Je kunt je opgeven door Marianne een mail, sms of appje te sturen op info@kickuhcoaching.nl of 06-12048545
Je krijgt dan een bevestiging met een betaalverzoek. En verdere details worden doorgegeven in de laatste week.

Zou jij zo een tocht graag voor een groep vriendinnen of met collega’s willen is dat ook zeker mogelijk. Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Hieronder een foto van een hemelse glimlach tijdens een Spirit of Nature tocht.img-20161130-wa0001