Spirit of Nature tocht

Onverwachtse ontmoetingen.

Onverwachtse ontmoetingen.
Verlang jij naar een diepere verbinding met de natuur? En even “quality time” voor jezelf om te luisteren wat er van binnen nu echt gehoord en gezien wil worden? Ken je dat je wel eens vast zit? Hoe zou het zijn als er meer oordeelloosheid zou zijn i.p.v. zwart-wit denken? Juist vanuit een groene en duurzame energie stroom met begrip, verwondering en dankbaarheid voor de natuur, jezelf en anderen? Voel je welkom.

Tijdens deze Spirit of Nature tocht(en) zijn we in de Haagse natuur en lopen we korte afstanden. Waar we afwisselend stiltemomenten, meditatie met visualisaties, zintuiggerichte en/of creatieve oefeningen doen. Marianne Stahlie is een gecertificeerd Spirit of Nature gids (via Natuurwijs). Zij weet met haar rust, humor en door het delen van haar eigen ervaringen een openheid en veiligheid te scheppen en het tegelijk op een natuurlijke manier aan te sturen. Voel je vrij om hier je eigen beleving(en) en nieuwe inspiratie op te doen. En er is ruimte om te delen met elkaar.

Ontroerende momenten, plezier, inzichten, herkenning en mooie verbinding in de groep met diepe ontspanning zijn heel veel genoemde ervaringen.

De Spirit of Nature tochten die weer gepland staan zijn op:
1)zaterdag 20 juli van 10 tot 13.00 uur met het thema: Licht.
2)zaterdag 7 september 10 tot 13.00 uur met het thema: Verwonderen.

Deelname is bij minimaal 3 en maximaal 8 personen.
JOuw investering in jezelf is: 25 euro p.p. incl BTW als jij je mininmaal 5 dagen tevoren opgeeft.
10 euro Korting: Als je samen komt of je opgeeft voor 2 tochten betaal je 40 euro incl. BTW ineens.
Geef jij je last-minute op dan is het 35 euro p.p.
Mocht je overigens financieel niet zo breed zitten maar wel graag mee willen overleg dan met Marianne wat wel mogelijk zou zijn.

Je kunt je opgeven door Marianne een mail, sms of appje te sturen op info@kickuhcoaching.nl of 06-12048545
Je krijgt dan een bevestiging. En verdere details worden doorgegeven in de laatste week.

Hieronder een foto van een hemelse glimlach.img-20161130-wa0001