Spirit of Nature tocht

Onverwachtse ontmoetingen.

Onverwachtse ontmoetingen.
Verlang jij naar een diepere verbinding met de natuur? En tegelijk even “quality time” voor jezelf om te luisteren wat er van binnen nu echt gehoord en gezien wil worden? Hoe zou het zijn als je weer bij die natuurwijsheid zou komen? Juist vanuit een groene en duurzame energie stroom met begrip, verwondering en dankbaarheid voor de natuur, jezelf en anderen?

Tijdens deze Spirit of Nature tocht(en) zijn we in de Haagse natuur en lopen we korte afstanden. Waar we afwisselend bijvoorbeeld stiltemomenten, meditatie met visualisaties, beweging, zintuig gerichte en/of creatieve oefeningen doen. Marianne Stahlie is een gecertificeerd Spirit of Nature gids (via Natuurwijs met o.a. Irene van Lippe Biesterveld als 1 van de trainers van de Spirit of Nature gidsen training). Marianne weet de tocht op een natuurlijke manier aan te sturen met haar rust, humor en door het delen van haar eigen verdiepende ervaringen waarmee een openheid en veiligheid wordt geschept. Voel je vrij om vooral je eigen ervaring en inspiratie op te doen. Binnen het programma staat ook delen van je opgedane ervaring(en) wat veelvuldig herkenning geeft en waarbij alles er mag zijn.

Ontroerende momenten, plezier, inzichten, herkenning en mooie onvergetelijke verbindingen met de natuur en eigen natuur en een diepe ontspanning zijn veel genoemde ervaringen binnen de groepen die Marianne begeleid.

De volgende Spirit of Nature tochten zijn achtereenvolgend gepland op:
1)zondag 8 december van 14 tot 17 uur met het thema: Ritme.
2)zondag 29 december 14 tot 17 uur met het thema: Oud en Nieuw.
3) zondag 12 januari 8.15 tot 11.15 uur met het thema: Donker en Licht.
Deze tochten zijn allen in combinatie met ondergaande of opkomende zon wat ook voor een gouden uurtje zorgt als het helder is.

Deelname is bij minimaal 3 en maximaal 8 personen.
Jouw investering in jezelf is: 27,50 euro p.p. incl BTW als jij je mininmaal 5 dagen tevoren opgeeft.
10 euro Korting: Als je samen komt of je opgeeft voor 2 tochten dan betaal je 45 euro incl. BTW ineens.
Geef jij je last-minute op dan betaal je 35 euro p.p. incl. BTW
Mocht je het financieel niet zo breed hebben en voel je wel dat je graag mee zou willen dan kun je met Marianne overleggen wat wel mogelijk zou zijn.

Je kunt je opgeven door Marianne een mail, sms of appje te sturen op info@kickuhcoaching.nl of 06-12048545
Je krijgt dan een bevestiging met een betaalverzoek. En verdere details worden doorgegeven in de laatste week.

Zou jij zo een tocht graag voor een groep vriendinnen of met collega’s willen is dat ook zeker mogelijk. Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Hieronder een foto van een hemelse glimlach tijdens een Spirit of Nature tocht.img-20161130-wa0001