Volksuniversiteit

Voor mensen die hun ontdekkingsreis verder willen aangaan bied ik ook twee cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.

1) Wil je meer vertrouwen in jezelf ontwikkelen? Dan is dit hier en mogelijkheid.
Je (zelf)vertrouwen vergroten. Voor meer informatie klik dan hier. Voor 2018 staat deze op een wat lager pitje. Wellicht volgt deze training in 2019 weer.

2) Of wil jij (daarnaast) ook ontdekken wie je bent of wat jij kunt? Onderzoeken waar jouw kracht ligt? Waar ben je juist niet goed in? En hoe ga je daar mee om zonder oordeel? En als je daarnaast ook van het buitenleven houd dan is dit een mooie combi.
Natuurbeleving en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie klik dan hier. Voor 2018 staat deze training op een wat lager pitje. Wellicht volgt deze training in 2019 nogmaals. En hoop ik dat de Spirit of Nature tocht(en) of individuele natuur coaching eventueel ook bij jou past.

Beide cursussen worden in de groep als fijn, openhartig en vertrouwd ervaren. Het vergt lef maar het geeft hier ook dat je niet alleen bent met bepaalde gevoelens. Er is veel ruimte tot zelfinzichten en groei, en het is prachtig daar met elkaar ook getuigen van te zijn en te ontdekken dat iedereen zijn eigen unieke reis aangaat.