missie en visie

Missie:
De missie van Kickuh Coaching is: Mensen te verbinden met  het (her)ontdekken van de natuur.

Dit kan zowel met buiten activiteiten als met naar binnen keer activiteiten om persoonlijk te groeien of combinaties. Met als doel hiermee meer vertrouwen, begrip en/of respect voor henzelf, voor anderen en voor de natuur over te dragen en te laten ervaren. Of het nu op fysiek, educatief, sociaal-emotioneel of spiritueel niveau is het doet iets met onze gezondheid en welzijn.

visie en wens:
Binnen 5 jaar zie ik dat Kickuh Coaching duizenden mensen heeft geinspireerd. Op zo een manier dat zij op een ontspannen en plezierige manier vertrouwen, begrip en/of respect voor henzelf, voor anderen en voor de natuur zelf weer kunnen overdragen en integreren. En het als een domino-effect door wordt gegeven binnen gezinnen, familie, vriendenkring, op scholen, werk en verder verspreidt wordt binnen Den Haag, Nederland, Europa en het in het grotere geheel verschil maakt in de wereld.

hart voor de natuur doorgeven

hart voor de natuur doorgeven

Ik ben dankbaar te ontdekken dat er 466 kinderen en 259 volwassenen kortdurend (1 tot 6 maal) bereikt zijn in 2016 met natuurbelevenissen en/of coaching door Kickuh Coaching.