voor kinderen

(Deze pagina is speciaal voor kinderen)

Hoi!

Je ziet mij op deze foto en ik heet Marianne. Ik werk graag met mensen en de natuur.
imgp0298-kopie-4

Bij mij is ruimte voor:

1) Feestjes in de natuur. Daar kun jij lekker jezelf 100% zijn. Hou jij van buiten zijn, mooie insecten en andere kriebelbeestjes ontdekken, in bomen klimmen en een fantastische bos-hut bouwen? Zoja dan kun je zo een kickuh feestje afspreken met je vrienden en vriendinnen. In het Wild heet dat feestje dan. Het boswachters- of heksen feestje kan ook. We gaan dan sporen zoeken, hutten bouwen, eten uit de natuur, kleine beestjes en kikkers zoeken en het sluipspel of spinnenweb spel doen.

20170327_155107
2) Als jij naar de Verlengde schooldag of BSO groep gaat kan jij ook mee op natuur expeditie. We gaan dan op ontdekking. Vaak zelfs meerdere keren met elkaar. We doen veel leuke spellen als “Wie is de mol”, het sluipspel of we maken een blote voeten pad. Ook gaan we kriebeldiertjes en andere dieren zoeken in de natuur. Klimmen in bomen, eten uit de natuur en een super hut bouwen. Als het snel donker is leer ik jullie ook vuur maken of met zakmesjes omgaan (10 plus). En ik weet ook nog heel veel meer leuks wat we allemaal kunnen doen! Als jij ook iets leuks weet laat het me dan weten dan kijk ik of ik het mee kan nemen in het programma.

veilig vuur leren maken kan ook hier

3) Peuters in het Wild heb jij daar wel eens van gehoord? Ik denk als jij kan lezen dat jij daar nu te jong voor bent. Maar mischien ken jij wel een kind van 2,3 of 4 jaar? Met hen kunnen we bijvoorbeeld op pad met de dierendokter en maken we alle zieke dieren weer beter. Of we gaan met zijn allen een openlucht Dino museum maken. Zie jij het al voor je?

img_7535-1jpg
4) Naast de leuke dingen kun je bij mij ook komen als jij je vaker verdrietig, bang of boos voelt en anderen begrijpen dat niet en jij zelf misschien ook niet altijd. Wat jij denkt, wilt of wat je niet eerlijk vind mag jij altijd zeggen en uiten. Niks is raar en jij bent ook goed zoals je bent. Ik luister en leer je hoe je je er anders mee om zou kunnen gaan. Ik ga ervan uit dat jij al heel wijs bent en geef je weer vertrouwen en kracht terug door spelletjes en oefeningen te doen. En dan kan jij wat jij geleerd hebt weer aan anderen doorgeven in de rest van jouw leven. Dit doe ik dan met jou alleen met een papa of mama erbij.

5) Of kan ik natuurlijke foto’s van jou of van jullie gezin maken.

IMG_6560.3jpg
6) En als laatste bied ik ook “Ik Leer Anders”. Dit is voor als jij moeite zou hebben met leren voor school. Bijvoorbeeld met moeilijke woordjes, rekenen of als er iets anders speelt op school mag je altijd bij mij aankloppen.

klick hier voor meer info over :Ik leer AndersIk ga er altijd vanuit dat iedereen anders en uniek (dat is bijzonder) is. En ik kijk graag waar iemand wel goed in is.

Als iets je aanspreekt vraag dan maar aan je moeder, vader of juf of zij meekijken en helpen om contact met mij op te nemen.
Ik zeg: “Kickuhhhh om jou en je ouder(s) een keer te ontmoeten!”

groetjes,
Marianne