data

Data voor de natuurbeleving.school

Hier staan activiteiten die vrij zijn voor deelname voor iedereen en worden op een locatie in de regio Den Haag geboden.
Ook deze zijn nu tot nadere order geannuleerd.

img_5489b

de Spirit of Nature tochten zijn voor volwassenen op:
1) van 10 tot 13.00 uur met het thema:
2) van 10 tot 13.00 uur met het thema:
lees hier voor meer informatie >

Of Planterfanten is mogelijk op:
data:

We gaan hier met elkaar ontdekken en determineren en leren van en met elkaar wat er op dat moment in de natuur is. Neem je boekjes, determinatie-apps, fototoestel, loepjes en verrekijker gerust mee. Deelname is gratis en mogelijk na contact en opgave bij Marianne

workshop (voet)sporen

datum:
van 10.00-13.00 uur. Op zoek naar dieren sporen in de natuur of de voetsporen die jij achter laat? Ontdek tijdens deze workshop aan zee wat er bij jou leeft, zowel binnen in jou als buiten spiegelt.

Afwisselend met mooie natuurbelevingsopdrachtjes, een natuurmeditatie en inspirerende schrijfoefeningen. Hierdoor hou je het moment vast en geef je woorden aan de gevonden sporen. Ook is er ruimte om jouw beleving en tekst te delen binnen de veilige haven van de groep. Het wordt begeleid door Adri Westmaas en Marianne Stahlie. En je zal een zee aan inspiratie op doen aan zee. De locatie is dan ook bij strandtent de Kwartel. De bijdrage is 30 euro incl. koffie/thee/lekkers en materialen.

opgave via: info@kickuhcoaching.nl of via 06-12048545 verdere details volgen erna.