referenties


Hier referenties die een indruk geven wie Marianne is en hoe ze werkt.

Referentie van Christi Loor(programmacoördinator StekJong):
Ik heb Marianne leren kennen als iemand die goed kan meedenken en heel creatief is. Ze kan zich goed inleven in waar kinderen plezier aan zullen beleven en geniet ervan als ze ziet dat de kinderen het goed hebben met elkaar. Haar foto’s zijn prachtig en ze is een ontzettend prettig mens om mee samen te werken.

Referentie Diana van der Schrier (locatiecoördinator 2Rendieren):
De workshops van Marianne zijn inspirerend en spelen in op de ontwikkeling en de behoefte van het kind. Marianne staat open voor de ideeën van de kinderen en vraagt ook hun input voor afwisseling tijdens het spel. Zij straalt rust uit waardoor de kinderen ook de rust in zichzelf vinden en de concentratie kunnen behouden voor de activiteit. De kinderen keken iedere week uit naar de komst van Marianne en deden dan ook enthousiast mee! Een waardevolle aanvulling op de dagelijkse activiteiten!!

referentie van Nanda: De kwaliteiten die ik zie in Marianne Stahlie zijn:
– dat ze inventief en creatief is,
– uitstekende luistervaardigheden en samenvattingen kan geven,
– en brede interesse, kennis en ervaring heeft.

referentie van Esther Buijs: Marianne kan makkelijk schakelen in de belevingswereld van kinderen en geeft met geduld en empathie vertrouwen mee.

referentie Irene van der Eng-Bos:
Marianne luistert goed tevoren voor de foto-shine-shoot. Voelt aan wat ik wil en verstaat de kunst om mij snel veilig te laten voelen waardoor ik kon stralen en op ’t juiste moment drukt zij af. Ben helemaal blij met het resultaat.

referentie van Jeroen en Lotte:
Op een mooie zonnige dag in augustus hebben we in Kijkduin de foto-SHINE-shoot gedaan die we via Facebook hadden gewonnen. Op een mooie locatie in het bos en later op het strand hebben we op een zeer ontspannen wijze een aantal foto’s geschoten. We kunnen het iedereen aanraden om eens een foto-Shine-shoot als gezin te doen.

referentie van Brendan: Ik vond de training leuk. In de toekomst kan ik ook iets met het makkelijker lezen. Het is een heel mooi werkboek. En Marianne legde het heel goed uit.

referentie Judith: Marianne heeft Brendan geholpen met spelling, plannen en lezen. Door zijn dyslexie heeft Brendan vooral moeite met spelling en lezen. Door de andere manier van uitleggen, volgens de ‘Ik leer anders-methode’ en het visueel maken van woorden, is Brendan vooruit gegaan met spelling. Omdat ik bij de sessies aanwezig was, konden we thuis zelf ook verder met oefenen. Doordat Marianne Brendan goed aanvoelde heeft hij de sessies als prettig ervaren.