Ik leer Anders

Ik leer Anders is een programma voor kinderen die dyslexie hebben, zich minder goed kunnen concentreren en op school moeilijk mee kunnen komen. Nu is er een manier hoe ze juist hun kwaliteiten kunnen zetten. Dit wordt spelenderwijs in een programma van vier keer aangeboden en hierna kun je er (met je zoon of dochter) zelf mee aan de slag. Hier binnen Kickuh coaching wordt ook de natuur er op een creatieve manier bij betrokken.
Het is ook geschikt voor volwassenen die dyslexie hebben en niet hebben geleerd om hun kwaliteit van beeld denken in te zetten. Mochten ze dit alsnog willen ontwikkelen zijn ze natuurlijk ook welkom.

Het “Ik leer Anders” programma bestaat uit: vier maal ruim zestig minuten voor kind met ouder en is inclusief werkboek 279,95 euro en een investering voor de toekomst.

ervaring van Brendan (10 jaar):
Ik vond de training leuk. In de toekomst kan ik ook iets met het makkelijker lezen. Het is een heel mooi werkboek. En Marianne legde het heel goed uit.

ervaring van de ouder (Judith):
Marianne heeft Brendan geholpen met spelling, plannen en lezen. Door zijn dyslexie heeft Brendan vooral moeite met spelling en lezen. Door de andere manier van uitleggen, volgens de ‘Ik leer anders-methode’ en het visueel maken van woorden, is Brendan vooruit gegaan met spelling. Omdat ik bij de sessies aanwezig was, konden we thuis zelf ook verder met oefenen. Doordat Marianne Brendan goed aanvoelde heeft hij de sessies als prettig ervaren. Judith
Ik leer Anders