Voor volwassenen

11183352_777856992334674_924443220918539734_n
Verlang jij naar een activiteit in de natuur van regio Den Haag met begeleiding van een authenthiek persoon?

De keuze hier voor voor volwassenen zijn:
a) Natuur Coaching.
b) Natuurbeleving Kicks vol met natuurbeleving en natuureducatie.
c) de Spirit of Nature tochten zijn een aanrader voor volwassenen die extra willen ontspannen middels natuurbeleving XL met fysieke ontspanningsoefeningen, meditatie en spirituele verdiepingsvragen en/of affirmaties. Overigens ook ideaal voor team uitjes of vrijgezellen feesten als je een verdiepende verbindende meerwaarde wilt.
d) Ook foto-shine-shoots zijn individueel voor jezelf of een vriend(in) zijn mogelijk waarbij jij je/ jullie je mag laten zien precies zoals jij van nature bent midden in de natuur.
e) Groene schoolplein trainingen voor leerkrachten en pm-ers zijn vol inspiratie, spel en handvatten wat je wel en niet doet.
f) Een lezing over libellen en vlinders met erna een Natuurbelevingstocht in de directe omgeving onder leiding van een deskundige is ook een leuke educatieve en natuur gerichte aanrader voor de natuurliefhebbers.
Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, bruiloft met dag gasten of voor een familie of vrienden uitje behoort ook tot de mogelijkheden.

Er wordt steeds op maat gewerkt met het hogere doel om contact tussen mens en natuur weer vanzelf sprekend te maken. Waarbij de opgedane ontdekkingen, inspiratie en ervaringen als domino effecten doorwerken.
Als iets jou/jullie aanspreekt weet je me te vinden.

groene groet,
Marianne Stahlie
0612048545

Marianne Stahlie
Marianne Stahlie