Ouder(s)

20160525_155020Beste ouder(s).

Heb jij misschien ook een kind van deze tijd? Kenmerken van kinderen van deze tijd:

- deze kinderen zijn enorm gevoelig en reageren dan ook opeens heel boos, angstig of verdrietig.
- kennen een groot gevoel van onrechtvaardigheid.
- verlangen gelijkwaardigheid van ons als volwassenen.
- zijn vasthoudend/ hebben een sterke wil.
- flappen er soms enorm (eigen) wijze waarheden uit.
- hebben weinig tijdsbesef.
- willen kleding aan die vooral lekker zit. En ze hebben vaak last van labeltjes, wol en knopen e.d.
- kunnen soms dingen zien en horen die jij/jullie niet kunnen zien of horen.
- spelen graag buiten.
- zijn enorm creatief.
- kunnen snel weg dromen.
- raken snel afgeleid.
- hebben vaak met dyslexie te maken.
- denken in beelden.

Herken je hier het grootste deel van? Dan is 1 en optie voor verdieping en zijn 2 en 3 leuke mogelijkheden.

1) voor gezins en kindercoaching.
Zit jij steeds vaker met de handen in het haar? Zou jij verandering willen? Maak jij je wel eens zorgen? Wil jij juist dat je kind sterk, evenwichtig en gelukkig in de maatschappij staat?
Valt het je op dat jouw kind binnen het schoolsysteem worstelt. En dat zij of hij het lastig vind om vrienden te maken of misschien wel met pesten te maken heeft. Als het vervolgens jou ook nog eens ‘s nachts wakker gaat houden, jij geen oplossing meer ziet en jouw gedachtes malen en emoties hoog zitten, dan adviseer ik je toch om ook hulp te vragen. Ik weet dat het moed vergt. Maar het kan zeker anders. En jij bent absoluut niet de enige. Daarnaast geeft het een deuk in het vertrouwen van jullie kind en dat wil niemand. Het bied echter handvatten, andere nieuwe wegen en het maakt het een stuk lichter voor jullie als je tijdelijke ondersteuning vraagt.

Ik gun elke ouder en kind ontspanning, vertrouwen en verwondering met elkaar. Zowel thuis als op school en met vrienden en vriendinnen onderling ook.

Daar werken we bij individuele coaching aan. In een omgeving waar jullie thema’s veilig en in vertrouwen blijven. Ook wordt er geen GGZ ingeschakeld en tegelijk doelgericht gewerkt in afstemming op elkaar. Wat jullie kind en of jij leert in korte tijd ga je (samen) oefenen en inzetten. Om het geleerde voor de rest van jullie leven mee te nemen.
Wil je gebruik maken van deze dienst dan weet je me te vinden.

Het bied jullie nieuwe tools, herkenning en ontspanning op een leuke wijze.

2) Wil jij verder leuke foto’s van de kinderen of met het hele gezin? Dan is de foto-shine-shoot ook een tip. Deze kan natuurlijk ook altijd individueel als jij voor je website of profiel foto’s nodig hebt.
Het geeft vooral veel speel plezier met elkaar op een natuurlijke en ontspannen manier wat ook weer terug te zien is in de foto’s. Individueel kan ook altijd.

3) En mocht jij nog ergens op een locatie een leuke interactieve ouderavond willen. Wat ouders zelf kunnen doen aan natuurbeleving met hun kinderen. En waarom het zo goed is voor kinderen. Dan heb ik die ook in mijn aanbod en eerder gedaan. Het geeft inspirerende en vernieuwende ideeën. Met ruimte om met andere ouders van gedachten te wisselen en iets nieuws voor jouw kind(eren) te verzinnen. En welllicht eens samen de natuur in te trekken met andere ouders en kinderen.

4) ook NIEUW zijn de gezinsdagen in de natuur. Hier volgt binnenkort meer informatie over.

Warme groet,
Marianne Stahlie