Peuters in het Wild

peuters in het wild

Peuters zijn onze volgende generatie. En wat is er nu mooier om hen al zo jong te laten opgroeien met hart voor de natuur. Zij zijn onze toekomst. Peuters kunnen hier volop bewegen en hun fantasie en zintuigen al spelend verder ontwikkelen in een ongedwongen sfeer. En hun woordenschat en kennis over de natuur wordt ook nog eens vergroot.

Wil jij dit ook voor je peuter(s)? Samen de natuur ontdekken met ogen, oren en puntje van de neus? Spelletjes doen, op avontuur, beestjes en kleuren zoeken, ontdekken, bouwen en/of veel meer?

Of je nu een feestje wilt geven voor jouw peuter met jullie vrienden en familie of wilt dat ik naar jullie voorschool, kinderdagverblijf, peuterspeelplaats of een club of netwerk met peuters hebt in de regio Den haag er is veel mogelijk.

IMG_0872.8

De locatie:
Het kan in veel parken in de regio Den Haag bij voorkeur dichtbij jullie of waar jullie al graag komen. Zodat het idealiter erna ook altijd zelf ondernomen kan worden.

de thema’s zijn:
1) Pino de Dino in het park
2) Magie in het bos met de elvenkoningin
3) en de dierendokter
4) maar ook als er specifieke wensen zijn kun je dat aangeven.

De tijdsduur is in overleg en afhankelijk van de leeftijd en concentratie.

Tip: Doe lekker kleding aan die lekker zit en ook vies en nat mag worden. Met dichte schoenen of laarzen. Want ook als het een beetje regent maken we er met elkaar een natuur avontuur van met bijvoorbeeld stampen in de plassen en modder momenten.

Nieuwsgierig?
Als je nieuwsgierig bent naar een ervaring van een deelnemende moeder met haar peuter dochter dan kun je hier een hele leuke blog lezen van Kidsproof. Lees meer>

Zinvol?
Zie jij de meerwaarde van in de natuur zijn voor de groep en wordt jij hier ook blij van? Dan kun je me contacten door te bellen of mailen om je wensen aan te geven en stemmen we de mogelijkheden op elkaar af.

Woon jij niet in de regio Den Haag maar wil je dit ook? Ik heb inmiddels vele contacten elders is het land.

natuurlijke groet,

Marianne Stahlie
(gecertificeerd Peuters in het Wild begeleidster, kindercoach en NatuurWijzer)

img_7559-1jpg