Spirit of Nature plus tocht

Vrijdag 21 juni is het tegelijk volle maan en Litha de Zomerzonnewende met 1 van de kortste nachten en meeste licht-uren, Een goed moment om deze avond op avontuur te gaan met een groepje gelijkgestemde vrouwen waarbij ruimte is om jouw persoonlijke groei, verlangens, innerlijk vuur, transformatie en plezier in het licht te zetten. Ga je mee?

Binnen de Spirit of Nature plus tocht wordt van hoofd naar lijf en hart meegenomen. We gaan met elkaar op pad (maximaal 5 kilometer) met tussendoor reflectievragen, een metafoor of momenten in stilte. Om nog meer open te staan voor de natuur en de symbolen die op ons pad komen vertragen we en doen zachte Chi Qong oefeningen en een natuur visualisatie. Er is een moment met een heerlijk kruidendrankje. En de energie van het gouden uurtje, de ondergaande zon en het licht van de volle maan wordt meegenomen. Als bonus bouwen we een vuur. Waarna een ieder zijn verlangens, innerlijk vuur, transformatiekracht en/of “joy” mee kan geven in de energie van het vuur. Er zal meerdere keren ruimte zijn voor “sharing”. Dit geeft mogelijkheden om intenties, kwetsbaarheden en ervaringen uit te wisselen waarin jij gehoord wordt en het ruimte bied voor (h)erkenning, wijsheid en bekrachtiging voor de andere gelijkgestemde vrouwen. En jij zal met een heerlijke unieke beleving weer naar huis gaan.

We zijn dit keer in de natuur van Kijkduin. Rond 22.30 uur zijn we weer terug. We lopen onderweg overigens wel over trappen en onverharde wegen., dus is voor vrouwen die dit kunnen.

Spirit of Nature gids en Natuur Coach Marianne Stahlie zal deze tocht begeleiden. Zij weet met haar rust, humor, openheid en innerlijke leiding vanuit intuïtie een veiligheid te scheppen en aan te sturen op een gelijkwaardige manier.

Tijden: vrijdag 21 juni van 19.30 tot uiterlijk 22.30 uur. verzamelen 19.25 uur: Horeca Haagse Beek aan de Machiel Vrijenhoeklaan. Eigen bijdrage: 29,50 euro p.p. en bij opgave van 2 of meer personen is het 25 euro p.p.

Voel je welkom.

Opgave kan bij Marianne Stahlie via WhatsApp: 06-12048545 Er volgt dan de laatste info en een betaalverzoekje.