Kickuh coaching

Klassieke individuele coaching.

Op een natuurlijke en speelse manier werk ik vanuit het gegeven dat iedereen waardevol is, kwaliteiten heeft en soms eens tijdelijke ondersteuning nodig kan hebben. “Back to nature” her-ontdek jij hier jezelf. Jij of je kind kunt hier zichzelf laten zien zoals je werkelijk van nature bent. Om meer inzicht, vertrouwen en begrip in je eigen kracht te ervaren.

Zo gebruik ik bij volwassenen een luisterend oor, de Reversie Methode (innerlijk kind), Omdenken, visualisaties, affirmaties, spelen, creatieve werkvormen, improvisatie en de natuur.
Bij kinderen werk ik vooral met beelddenken, spelen, de natuur beleven, creatieve vormen en met verbindende communicatie.

Ik bied een verrijkend traject aan via de weg van contact, afspraak, intakegesprek en maak een plan met doelen waarin naar de wensen wordt toegewerkt.
Mensen die veel in het buitenland zitten of die weinig energie hebben en liever vanuit thuis begeleidt willen worden kunnen ook coaching via skype ontvangen.

Hier maak je (weer) contact met je innerlijke kracht om zo keuzes te maken en je eigen wijsheid en kwaliteiten in te zetten die echt bij jou passen.

Heb je nog vragen of wil je contact opnemen? Kijk dan op de website bij “contact” .
En ik zeg: “Tot horens en ziens!”

warme groet,
Marianne Stahlie