natuurbeleving Kick(s)

2017-02-14-12-57-23
Ben jij graag buiten in de natuur? Woon jij in Den Haag of omstreken?

Ik organiseer natuurbelevingen nu ook voor mensen die uit eigen ervaring weten wat een Burn-out is. Het geeft je een energie-kick en je leert hoe je volledig in het NU kunt opgaan. Je doet idee├źn op en krijgt een kleine vorm van educatie. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen en ontstaan er vaak mooie nieuwe contacten. We gaan met elkaar de natuur beleven met onze zintuigen, met ruimte voor plezier, opdrachtjes, delen en/of stilte momenten. Deze mogelijkheid bied ik om de 4 tot 6 weken. De locatie is elke keer weer een leuke verrassing en krijg je een week van tevoren doorgemaild.

De laatste jaren vallen er meer en meer mensen met bosjes om, raken Burn-out en ontworteld. Volgens het CBR en TNO voelden in 2010 ruim 13% van de werknemers zich opgebrand. Ik zelf raakte in 2006 al Burn-out. Ik weet dus uit ervaring wat lichamelijk en emotioneel op en leeg zijn betekent. Ook de angst voor het gat waarin je kunt vallen, de afwijzing van anderen of onze eigen innerlijke criticus kunnen een rol spelen.

Het mooie is eigenlijk dat dit alles menselijk is! We vergeten massaal dat iedereen hier onbewust wel eens mee worstelt. Nu kunnen we er meer en meer bewust voor kiezen om een gezonde weg te volgen. Natuurbeleving was voor mij een grote energie gever waarbij ik enorm veel groene locaties in Den Haag ontdekte. Graag neem ik nu een ieder die daar ook van houd mee naar de mooiste plekken.

Deze Kicks zijn op aanvraag mogelijk.

Aanmelding en vragen: info@natuurbeleving.nu of 06-12048545

Vriendelijke groet
Marianne Stahlie, natuurcoach.