Natuur coaching

954813_664420957011612_2280648754630336157_n

Loop je ergens in vast waar je zelf niet uitkomt? Blijft het onderwerp malen en piekeren bij je? Merk je dat de emoties overlopen? Wil je daar verandering in?

Dan is natuurcoaching een waardevolle mogelijkheid.

Het brengt voor een ieder weer een ander licht op zijn of haar proces. Het komt snel en op een natuurlijke manier tot de kern en je krijgt zelf de antwoorden uit de natuur.
Marianne begeleid je in dit proces, stelt vragen en jij kunt daarbij net zo ver gaan als jij wilt.

Dat piekeren en malen kun je vergelijken met een zonnebloem zaadje die in enorm harde grond gezaaid is en waarin het geen ruimte heeft. Het probeert het wel maar het zit te vast. Er kan geen lucht, voeding en warmte bij. Stel dat er na het verwerken van de grond wel ruimte komt voor wat het nodig heeft. Er lucht en voeding bij kan als ook letterlijk warmte en licht dan zal het wel ontkiemen, wortelen en gaan groeien. De steel komt als welkom snel op als ook de bladeren. Met als bekroning uiteindelijk de prachtige zonnebloem die met het licht meedraait. Die als een magneet van alles aantrekt. En het geeft weer nieuwe zaden om te verspreiden. Dit proces tot bloei komen gun ik een ieder! Ook het domino effect in zijn of haar omgeving.

Het fysieke, het mentale, emotionele en spirituele komen ook hier samen in evenwicht. Daardoor werkt het diep door op een ontspannen manier en wordt het als helend ervaren. Vele stammen deden dit ook al voor ons en wij mogen weer terug naar die oerkracht en eigen wijsheid.