Natuur coaching

Loop je ergens in vast waar je zelf niet uitkomt? Blijft het onderwerp malen en piekeren bij je? Merk je dat de emoties overlopen? Wil je daar verandering in?

Dan bied ik Natuur Coaching.

Het brengt voor een ieder weer een ander licht op zijn of haar proces. Het komt snel en op een natuurlijke manier tot de kern en je krijgt zelf de antwoorden uit de natuur en de begeleiding.
Marianne werkt op intuïtie, kennis en haar levens ervaring wat jou ruimte geeft voor:
-inzicht
-handvatten
-diepe ontspanning
-laten stromen wat zich aandient
-verbinding met jezelf en de natuur
-interessante weetjes tussendoor
-jouw innerlijke belevingswereld en verlangens
-verrassend nieuwe mogelijkheden
-een veilig gevoel
-herkenning

Overigens piekeren en malen kun je vergelijken met een zonnebloem zaadje die in enorm harde grond gezaaid is en waarin het geen ruimte heeft. Het probeert het wel maar het zit te vast. Er kan geen lucht, voeding en warmte bij. Stel dat er na het verwerken van de grond wel ruimte komt voor wat het nodig heeft. Er lucht en voeding bij kan als ook letterlijk warmte en licht dan zal het wel ontkiemen, wortelen en gaan groeien. De steel komt op als ook de bladeren. Met als bekroning uiteindelijk de prachtige zonnebloem die met het licht meedraait. Die als een magneet insecten aantrekt. En het geeft achtereenvolgend weer nieuwe zaden om te verspreiden. Dit proces tot bloei komen gun ik een ieder! Ook het domino effect in zijn of haar omgeving.

Het fysieke, het mentale, emotionele en spirituele komen ook hier in deze Natuur Coaching samen en in evenwicht. Daardoor werkt het diep door op een ontspannen manier en wordt het als helend ervaren. Vele stammen deden dit ook al voor ons en wij mogen weer terug naar die oerkracht en eigen wijsheid.

Meerderen zijn je voorgegaan en die zeiden o.a.: ”Wat heeft het me in korte tijd veel inzichten gegeven, super bedankt!” maar ook: “je wist me te raken en ik had geen andere coach kunnen wensen.”

Ben je nieuwsgierig? En wil jij persoonlijk verder groeien en sluit dit precies aan? Zo ja dan bied ik jou een uitgestoken hand.

Marianne Stahlie
0612048545
img_4994