Natuur coaching

Loop je ergens in vast waar je zelf niet uitkomt? Blijft het onderwerp malen en piekeren bij je? Merk je dat de emoties overlopen? Wil je daar verandering in?

Natuur Coaching brengt voor een ieder weer een ander licht op zijn of haar proces. Het komt snel en op een natuurlijke manier tot de kern en je krijgt zelf de antwoorden uit de natuur en de begeleiding.
Deze begeleiding bied jou ruimte voor:
-inzicht
-handvatten
-diepe ontspanning
-laten stromen wat zich aandient
-verbinding met jezelf en de natuur
-interessante weetjes tussendoor
-jouw innerlijke belevingswereld en verlangens
-verrassend nieuwe mogelijkheden
-een veilig gevoel
-herkenning

Overigens piekeren en malen kun je vergelijken met een zonnebloem zaadje die in enorm harde grond gezaaid is en waarin het geen ruimte heeft. Het probeert het wel maar het zit te vast. Er kan geen lucht, voeding en warmte bij. Stel dat er na het verwerken van de grond wel ruimte komt voor wat het nodig heeft. Er lucht en voeding bij kan als ook letterlijk warmte en licht dan zal het wel ontkiemen, wortelen en gaan groeien. De steel komt op als ook de bladeren. Met als bekroning uiteindelijk de prachtige zonnebloem die met het licht meedraait. Die als een magneet insecten aantrekt. En het geeft achtereenvolgend weer nieuwe zaden om te verspreiden. Dit proces tot bloei komen gun ik een ieder! Ook het domino effect in zijn of haar omgeving.

Het fysieke, het mentale, emotionele en spirituele komen ook hier in deze Natuur Coaching samen en in evenwicht. Daardoor werkt het diep door op een ontspannen manier en wordt het als helend ervaren. Vele stammen deden dit ook al voor ons en wij mogen weer terug naar die oerkracht en eigen wijsheid.

Meerderen zijn je voorgegaan en die zeiden o.a.: ”Wat heeft het me in korte tijd veel inzichten gegeven, super bedankt!” maar ook: “je wist me te raken op een liefdevolle manier” en “Ik had geen andere coach kunnen wensen.”

Ben je nieuwsgierig? En wil jij persoonlijk verder groeien en bloeien? Sluit dit precies in het nu aan? Zo ja neem dan gerust contact met mij op. Dan kijken we wat er mogelijk is en waar haalbaar is. Binnen de Natuur Coaching loop ik mee met jouw proces en zet ik mijn kennis, intuïtie en tools in die jou weer verder helpen op een groter/ander niveau.

Marianne Stahlie
0612048545
img_4994