Spirit of Nature tocht

houtpantser-juffer

Verlang jij naar een natuurlijke manier van energie opdoen, innerlijke rust en diepe ontspanning? Weer bij jouw innerlijke wijsheid komen? En je tegelijk laven in een veilige bedding met een klein groepje gelijkgestemden onder begeleiding van een hartverwarmende persoonlijkheid? En dat alles in de prachtige Haagse natuur?

Ga dan mee met deze Spirit of Nature tocht. Er is hier alle ruimte om jouw unieke en onvergetelijke ervaringen op te doen. Vanuit een diepere connectie met de natuur en jezelf. We vertragen bewust en lopen korte afstanden. Afwisselend met stiltemomenten, geleide meditatie met visualisaties, beweging, zintuig gerichte, creatieve oefeningen. Tijdens deze Spirit of Nature zomer Staycation zit er in de tochten extra toevoeging met reflexie vragen en natuurlijke muziek.
Marianne Stahlie is al jaren een gecertificeerd Spirit of Nature gids, Natuur Coach en NatuurWijzer. Zij kent de natuurgebieden in de regio Den Haag heel goed en weet op een natuurlijke en intuïtieve manier te begeleiden met haar rust, humor en authenticiteit. Er zal tijdens de tocht ook ruimte zijn om jouw ervaringen wat je voelt, denkt en/of verlangd weer te kunnen delen. Wat mogelijk helend werkt en voor andere gelijk gestemden binnen de groep weer ruimte voor herkenning geeft.

je gaat weer met een andere energie naar huis toe. Ontroerende en magische momenten, plezier, prachtige en wijze inzichten en een diepe ontspanning zijn veel genoemde ervaringen tijdens eerdere tochten.

De volgende Spirit of Nature Plus tochten zijn gepland op:
1) 9, 23 augustus en 13 september van 10 tot 12.30 uur.

Deelname is mogelijk tot max 5 deelnemers.
Jouw investering in jezelf is: 29,50 euro p.p. per tocht.
4,50 p.p. Korting: als je dit samen wilt beleven. (50 euro voor 2 personen)
of 4,50 euro korting per tocht: Als jij jezelf meerdere van deze tochten gunt.(bijdrage is: 50 euro eenmalig)

Je geeft je op door Marianne een Whats-app bericht te sturen op 06-12048545 dat je mee wilt doen met de SON Plus tocht(en), de datum/data en je naam/ of jullie namen.
Je krijgt erna een bevestiging, een betaalverzoek, je plek wordt gereserveerd en verdere details worden doorgegeven.

Zou jij verder een Spirit of Nature tocht voor een mooie groep vriendinnen of collega’s willen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Hieronder een foto van een hemelse glimlach tijdens een eerdere Spirit of Nature tocht.

groene groet,
Marianne Stahlie

img-20161130-wa0001