Spirit of Nature tocht

houtpantser-juffer

Spirit of Nature tocht met het thema Oud en Nieuw

Voor wie: Voor bewuste vrouwen.

Wanneer: dinsdag 2 januari verzamelen om 13.30 tot max 17 uur

Waar: De Uithof/ Den Haag start en eind locatie is bij Marianne haar tuin in de Uithof.

Wil jij tijdens deze gezamenlijke Spirit of Nature tocht je twijfels, onzekerheden, het gevoel van alleen zijn, donkerte, schuldig voelen of wellicht iets anders loslaten? Of iets anders wat jou niet meer dient? Omdat het belemmerd om jouw leven te leven zoals het echt bedoeld is?

Verlang jij naar een nieuw jaar met mogelijk: meer zelfvertrouwen of wil je meer gelijkgestemde ontmoeten? Of zou je jouw intuïtie nog meer willen volgen, meer verbinding met de natuur willen ervaren komend jaar of misschien wil jij wel een Licht zijn voor jezelf en je kring/gemeenschap om je heen? Of heb jij andere verlangens die naadloos bij jou aansluiten?

Tijdens deze natuurtocht wordt het oude met liefde en dankbaarheid losgelaten en het nieuwe in de energie in de wereld gezet tijdens een oeroude vuurceremonie. En is er ruimte voor creatiekracht en delen van ervaringen. Met verder bewuste aandacht voor beweging, de zintuigen, natuurwijsheden en de natuur met al haar elementen inclusief de Spirits en werken we met respect en wederkerigheid met de natuur. Na afloop is er warme chocolademelk. De begeleiding is in handen van Marianne Stahlie die de groep op een gelijkwaardige, open en natuurlijke manier met rust en humor begeleid.

Er wordt een veilige bedding ervaren met volop inspiratie en verbinding met de natuur, jezelf en gelijkgestemden. Met ruimte waarin jij jouw verlangens nog meer in de wereld kunt gaan zetten. En het niet alleen jou dient maar ook de natuur, jouw kring en verschil mag maken op een groter niveau.

Sluit dit en 2 januari in de middag ook precies bij jou aan?

Jouw investering: in jezelf is vanaf 27,50 euro p.p. Bij opgave van 2 of meer personen 25 euro p.p.

Opgave: Doe je door Marianne een Whats-app of sms bericht te sturen op 06-12048545 en je naam/ of jullie namen te noemen.
Je krijgt erna een welkom bevestiging, een betaalverzoek en je plek wordt gereserveerd en verdere details worden doorgegeven

 Er is plek voor 8 deelnemers.

Marianne Stahlie is overigens gecertificeerd NatuurWijzer, Spirit of Nature Gids, sjamanistisch Practitioner, moestuin Coach en daarnaast natuur Coach en is vooral enorm verbonden met de rijke natuur in de Haagse regio en werkt samen met de windrichtingen en spirits samen en weet keer op keer haar enthousiasme en de verbinding met de natuur weer over te dragen. 

Als jijzelf een groep vriendinnen, collegae of familie weet die dit ook aanspreekt vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden voor een datum die jullie schikt. In combinatie met een ander programma is ook altijd bespreekbaar.