Spirit of Nature tocht

houtpantser-juffer

Verlang jij naar nieuwe inspiratie, energie opdoen, innerlijke rust en ontspanning? Weer open staan voor inzichten en interne wijsheid komen? Je laven in een veilige bedding met een kleine groep gelijkgestemden? De begeleiding is door een authentieke persoonlijkheid die verbindend werkt. En dat alles in de prachtige Haagse natuur.

Spreekt dat je aan laat je dan verrassen door een Spirit of Nature tocht. Hier is ruimte om jouw unieke en onvergetelijke ervaringen op te doen. Vanuit een diepere connectie met de natuur en jezelf. We vertragen bewust en lopen korte afstanden. Afwisselend met stiltemomenten, geleide meditatie met visualisaties, beweging, zintuig gerichte, creatieve oefeningen of reflectievragen.
Marianne Stahlie is al jaren een gecertificeerd Spirit of Nature gids, Natuur Coach en NatuurWijzer. Zij kent de natuurgebieden in de regio Den Haag heel goed en weet op een natuurlijke en intuïtieve manier te begeleiden met haar rust, humor en authenticiteit. Er zal tijdens de tocht ook ruimte zijn om jouw ervaringen wat je voelt, denkt en/of verlangd weer te kunnen delen. Delen werkt weer helend door en er is voor andere gelijkgestemden binnen de groep weer ruimte voor herkenning.

Je gaat weer met een andere energie naar huis toe. Ontroerende en magische momenten, plezier, prachtige en wijze inzichten en een diepe ontspanning zijn veel genoemde ervaringen tijdens eerdere tochten.

De volgende Spirit of Nature Plus tochten zijn gepland op:
1) van 10 tot 12.30 uur.

Deelname is mogelijk tot max 5 deelnemers.
Jouw investering in jezelf is: 29,50 euro p.p. per tocht.
4,50 p.p. Korting: als je dit samen wilt beleven. (25 euro p.p.)
of 4,50 euro korting per tocht: Als jij jezelf meerdere van deze tochten gunt.(bijdrage is: 25 euro p.p.)

Je geeft je op door Marianne een Whats-app bericht te sturen op 06-12048545 dat je mee wilt doen met de SON Plus tocht(en), de datum/data en je naam/ of jullie namen.
Je krijgt erna een bevestiging, een betaalverzoek, je plek wordt gereserveerd en verdere details worden doorgegeven.

Zou jij ook een Spirit of Nature tocht voor een groep vriendinnen of als team uitje willen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Hieronder een foto van een hemelse glimlach tijdens een van de eerdere Spirit of Nature tochten.

groene groet,
Marianne Stahlie

img-20161130-wa0001