Spirit of Nature tocht

houtpantser-juffer

Spirit of Nature
tocht: thema (g)oud en Nieuw op vrijdag 30 december van 14 tot 17 uur.

Verlang jij naar meer zingeving in jouw leven? Wil jij iets loslaten en jouw verlangens meenemen naar het nieuwe jaar? In een veilige setting met een kleine groep gelijkgestemden?

Tijdens de tocht midden in de prachtige Haagse natuur wordt je uitgenodigd om jouw unieke ervaringen op te doen. Los te laten wat je niet meer past in jouw leven en je intenties/verlangens mee te nemen voor het nieuwe jaar of voor in jouw verdere leven. De werkvormen kunnen variëren van oer oude volksrituelen en natuurwijsheden vanuit diepe verbinding en respect voor de natuur. Altijd is wederkerigheid met de natuur. Waardoor je wens(en) als een anker door mag/mogen gaan werken van oud naar’goud’. En het niet alleen jou dient maar ook de natuur, jouw kring en verschil mag maken in de wereld.

De begeleiding is door een fijne persoonlijkheid die verbindend werkt.
Marianne Stahlie is al jaren een gecertificeerd Spirit of Nature gids, Natuur Coach en NatuurWijzer. Zij kent de natuurgebieden in de regio Den Haag heel goed en weet op een natuurlijke en intuïtieve manier te begeleiden met haar rust, humor en authenticiteit. Er zal tijdens de tocht ook ruimte zijn om jouw ervaringen wat je voelt, denkt en/of verlangd of erna hebt ervaren weer te kunnen delen. Delen werkt weer helend door en er is voor andere gelijkgestemden binnen de groep weer ruimte voor herkenning.

Verwondering, ontroerende en magische momenten, plezier, prachtige en wijze inzichten en een diepe ontspanning zijn veel genoemde ervaringen na eerdere Spirit of Nature tochten.

Deelname is mogelijk voor 4 tot 8 volwassenen.
Jouw investering in jezelf is: 29,50 euro p.p. per tocht.
4,50 p.p. Korting: als je dit samen wilt beleven met een vriendin, zus, collega, moeder of dochter. Bij opgave van 2 personen of meer. (25 euro p.p.)

Opgave: Doe je door Marianne een Whats-app of sms bericht te sturen op 06-12048545 met de datum van de Spirit of Nature tocht en je naam/ of jullie namen.
Je krijgt erna een bevestiging, een betaalverzoek, je plek wordt gereserveerd en verdere details worden doorgegeven.

Zou jij ook een Spirit of Nature tocht voor een groep vriendinnen of als team uitje willen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Hieronder een foto van een hemelse glimlach tijdens een van de eerdere Spirit of Nature tochten.

groene groet,
Marianne Stahlie

img-20161130-wa0001